’’Med sin entusiasm, peppning och inkännande personlighet fick Sandra mig att tycka att träning är roligt. Ett träningspass med henne utmanar mig att göra saker jag inte trodde var fysiskt möjligt. Med hennes insikter och utbildning inom KBT blir ett träningspass bra för hela kroppen, både fysiskt och mentalt. Jag känner att hon arbetar med hela människan/klienten.
Hon har ett engagemang i sina klienter för att de ska må så bra som möjligt. Detta inkluderar förutom träning och KBT även egna träningsprogram eller kostråd om man önskar.
Jag kan inte tänka mig en bättre personlig tränare och är så tacksam för att få vara hennes klient.’’

/Anna, 47

’’ Jag kontaktade Sandra eftersom jag behövde hjälp med att lägga om min kost för att gå upp i vikt och hitta en balans mellan kost och träning. Jag fick kostrådgivning av Sandra under ca 1 år och under den tiden hade vi kontinuerlig kontakt med avstämningar varje vecka.

Jag kände mig helt trygg i att följa Sandras råd och hon var en ovärderlig stöttepelare under hela resan.
Min resa mot en hälsosammare vikt och livsstil har verkligen förändrat mitt liv och det hade inte varit möjligt utan Sandras hjälp!’’

/Hanna, 32 år

2018 03 10 Tobias & Sandra Hemsidebilder_7049 fix, m
Personlig Träning

Som Personlig Tränare arbetar jag för att utmana dig fysiskt både i prestation, teknik och kunskap kring din träning. Vi sätter upp mål och följer tydliga mallar efter önskemål och jag dokumenterar alltid din utveckling för att kunna mäta dina framsteg. Jag anpassar träningen efter din förmåga, utveckling och mål.

Träningsterapeut

I rollen som Träningsterapeut arbetar jag med dig som av olika anledningar behöver skapa en aktivitet i din vardag för att komma ur tex utmattningssyndrom, sjukskrivning, oro/ångest eller depression. Genom att implementera fysisk aktivitet i din vardag skapar du nya rutiner och vi samtalar genomgående om din situation och hur du kan blicka framåt. Detta samtidigt som vi tränar antingen inomhus, utomhus eller går en promenad tillsammans.

Tr„nings terapeut
close-up-dinner-fish-46239
kostrådgivning

Med mig som Kostrådgivare kommer vi gå igenom dina nuvarande kostvanor och därifrån göra justeringar och skapa nya vanor som gynnar din hälsa och går i linje med dina mål. Du kommer få kunskap om vad de olika näringsämnena har för funktion i kroppen och lära dig hur du själv kan göra aktiva val i din vardag som på lång sikt kommer påverka dig positivt. Kostrådgivning är till för dig som har som mål att bibehålla din vikt, gå upp eller ner i vikt, optimera din kost för prestation, hälsa eller förbättra din kunskap och relation till mat. Jag har arbetat med både kvinnor och män som kämpat med ätproblem, viktuppgång/nedgång, optimering för prestation och muskeluppbyggnad, samt de som vill optimera sin kost av hälsorelaterade skäl.

KBT

Med Kognitiv Beteendeterapi kommer du tillsammans med mig få lära dig använda och forma nya beteenden och tankemönster för att minska eventuella psykologiska problem. KBT utgår ifrån att tankar, känslor och beteenden hänger ihop och går att påverka och förändra. Du kommer få lära dig hur dina beteendemönster hänger ihop och varför, och därefter få jobba med bland annat hemuppgifter och/eller exponering för att nå ditt mål med terapin. Behandlingen har alltid ett konkret mål som vi diskuterar löpande under sessionerna. Genom KBT skapar vi beteendeförändringar och kunskap kring din situation för att successivt förstärka de beteenden som tar dig framåt och inte nödvändigtvis enbart fokusera på att ta bort de mindre bra. Detta gäller oavsett om det rör sig om ångest, depression, diagnoser eller livsstilsförändringar.

KBT
™vriga tj„nster
Övriga tjänster

Utöver ovanstående tjänster finns möjligheten till att enbart köpa Kost – och/eller Träningsupplägg med uppföljning digitalt. KBT-Sessioner går även att ha digitalt för de som önskar.

FÖRELÄSNINGAR & SEMINARIUM

Jag erbjuder föreläsningar och seminarium inom kost och träning för såväl företag, grupper och organisationer. Genom att ständigt hålla mig uppdaterad och opartisk jobbar jag med att förmedla en hälsosam och hållbar livsstil där förbättrad hälsa står i fokus. Mina föreläsningar passar alla oavsett tidigare kunskap. Vid intresse av bokning och/eller mer info: Maila mig med antal deltagare, plats och preliminärt datum så återkommer jag med en offert och information. Märk mailet med ''FÖRELÄSNING''.

testfor

Varför Invest in life

Vad du får

Avtal och villkor

Genom att betala fakturan för den tjänst du valt från mig godkänner du följande villkor:

Du som klient bär själv ansvar för att genomföra och följa tilldelade råd och riktlinjer angivna till den tjänst du köpt och STB Stockholm AB är ej ansvariga för uteblivna resultat.

Du som klient ansvarar själv för att skicka uppdateringar på överenskommen dag. STB Stockholm AB bär inget ansvar att påminna om uppdateringar. Har vi ej fått in någon uppdatering från dig som klient är det under ditt ansvar.

Du som klient är ansvarig för att ha informerat STB Stockholm AB om dina eventuella sjukdomar och/eller skador som på något sätt kan vara avgörande för att vi ej bör genomföra ett samarbete. Detta ska ha redovisats vid konsultationen och/eller frågeformuläret.

STB Stockholm AB är ej ansvariga för eventuella skador och sjukdomar som kan uppstå under din träning du sköter själv utan uppsyn från personlig tränare.

STB Stockholm AB är ej ansvariga för eventuella skador/sjukdomar som kan uppstå under vårt samarbete då du som klient godkänt de riktlinjer, kostschema, livsmedlen, träningsschema som skickats till dig.

STB Stockholm AB är ej ansvariga för att återbetala dig som klient efter att din beställning av tjänst skickats till dig.

STB Stockholm AB är ej ansvariga för att återbetala dig som klient vid eventuellt uteblivna resultat.

Du som klient är själv ansvarig för att förmedla dina resultat till oss så att STB Stockholm AB ges möjligheten att justera ditt/dina upplägg så att dina mål kan uppnås.

STB Stockholm AB behandlar dina uppgifter enligt GDPR