Våra tjänster

Det är hög tid att investera i din hälsa

I Invest in Life jobbar vi i team och erbjuder vårt klientel kost-och träningsprogram, fettmätning,
personligträning, coachning m.m. Vi konsulterar alltid oss sins emellan innan och under påbörjat nytt
samarbete med en klient. Du som klient kommer alltid bli tilldelad den tränare, rådgivare eller coach
som vi via ditt frågeformulär (läs mer om frågeformulär i avslutningsdelen) anser passa dig bäst, om
inget annat önskas. OBS att du kan bli tilldelad fler rådgivare till kost/träningsupplägg då vi vill kunna
erbjuda dig bästa möjliga tjänst.

2018 03 10 Tobias & Sandra Hemsidebilder_7049 fix, m
Coachning

En månads coachning ingår alltid i kost/träningsupplägg och innefattar följande.

 • Personlig rådgivning.
 • Justeringar av träning/kost via mail. (OBS att helt nya träning/kostupplägg ingår inte).
 • Uppdateringar varje vecka – frågor och svar (Onsdagar och söndagar).
 • Teknikhjälp (klienten filmar sitt utförande i en övning och får feedback).

Coachningen varar i 1 månader från startdatum. Uppdatering besvaras onsdagar och/eller söndagar om inget annat har blivit överenskommet. Uppdateringarna skickas i form av ett besvarat formulär. Vi uppmuntrar våra klienter att ta så kallade ”före-bilder” som dom sedan kan använda för att se sin utveckling.

Träningsupplägg

Ett personligt träningsupplägg som är format efter dina behov, erfarenheter, möjligheter och såklart ditt mål. Även en månads återkoppling ingår för denna tjänst då vi vill följa din utveckling och ge möjlighet till frågor och justeringar. I ditt upplägg får du alternativ, riktlinjer för set, repetitioner och självupplevd intensitet via RIR (Mer om RIR hittar du i ditt träningsprogram eller i det generella riktlinjerna du får med tjänsten). Detta för att du ska lära dig följa en progression i din träning.

850_9574
close-up-dinner-fish-46239
Kostschema

Med ett kostschema från oss kommer du lära dig hur du ska förhålla dig till mat i ett långsiktigt perspektiv och hur du ska planera för att lyckas. Ett personligt kostupplägg från oss ger dig möjligheten att inte bara optimera dina träningsresultat eller komma i en mer hälsosam form, men kan också öka din lärdom kring kost och ge dig ett hållbart förhållningssätt. Detta kommer ge dig en ökad vardags och livskvalité. Kostschemat skrivs ned och baseras på dina svar i ett tillhörande frågeformulär. Kostschemat är skrivet individuellt för dig och visar mängd kalorier per måltid, fördelning av nutrienter, alternativ på livsmedlen och din totala energi och nutrientfördelning.

Personlig träning

Med en personlig tränare kommer du som klient få alla verktyg och hjälp för att nå ditt mål – oavsett om det är att bli starkare, skadefri, viktminskning/ökning eller känna sig piggare och hälsosammare. På Invest in Life erbjuder vi olika varianter av Personlig träning utöver det traditionella:

 • PT-Duo. Träna tillsammans i par. Ett superkul och populärt sätt att få mer tid ihop med bästa vännen, mamma/pappa eller varför inte kollegan?
 • PT-Small group. 3- max 4 personer tränar i grupp. Passar perfekt till mindre organisationer eller grupper. Träningspasset anpassas efter era önskemål.
 • Företagsklasser utomhus. Perfekt för större företag som inte har tillgång till lokal under det varmare halvåret. Träningspasset utformas efter önskemål.
2018 03 10 Tobias & Sandra Hemsidebilder_6694 fix, klon, ret, m
testtobbe
Harpenden Kaliper.

En fettmätning som utförs med hjälp en kaliper som mätinstrument. Här utför vi en niopunktsmätning vilket betyder att vi kommer ta nio mått på olika delar av kroppen.

 • Bröst (som tjej kan BH fortfarande vara på).
 • Mage (bredvid naveln).
 • Biceps.
 • Framsida lår (ca mitten av lårets främre sida).
 • Över höftbenet (Sidan av magen).
 • Ländrygg.
 • Under skuldran.
 • Triceps (bakre delen av armen mellan axel och armbåge).

Observera att denna tjänst kräver att du är lättklädd (underkläder, sport BH och hotpants eller liknande). Resultaten från mätningen skrivs sedan ned i en PDF som skickas till klienten. Måtten sparas sedan ned för att exempelvis kunna göra en jämförelse om fler mätningar utförs.

FÖRELÄSNINGAR & SEMINARIUM

Vi erbjuder föreläsningar och seminarium inom kost och träning för såväl företag, grupper och organisationer. Genom att ständigt hålla oss uppdaterade och opartiska jobbar vi med att förmedla en hälsosam och hållbar livsstil där förbättrad hälsa står i fokus. Våra föreläsningar passar alla oavsett tidigare kunskap.

Vid intresse av bokning och/eller mer info: Maila oss med antal deltagare, plats och preliminärt datum så återkommer vi med en offert och information. Märk mailet med ''FÖRELÄSNING''.

testfor

Varför Invest in life

 • DU är och kommer alltid vara vårt fokus.
 • Vi tänker hållbart och långsiktigt utan ’’quick-fix’’ och ’’mirakel-kurer’’.
 • Vi strävar alltid efter att utveckla vår kunskap och hålla oss uppdaterade inom studier och forskning för att kunna ge våra klienter den bästa hjälpen.

Vad du får

 • Personlig och individuell hjälp med 100% engagemang från oss.
 • Ökad livskvalitet med hållbar förändring.
 • En investering för livet.
Avtal och villkor

Genom att betala fakturan för den tjänst du valt från oss godkänner du följande villkor:

Du som klient bär själv ansvar för att genomföra och följa tilldelade råd och riktlinjer angivna till den tjänst du köpt och STB Stockholm AB är ej ansvariga för uteblivna resultat.

Du som klient ansvarar själv för att skicka uppdateringar till din coach på bestämd dag. STB Stockholm AB bär inget ansvar att påminna om uppdateringar. Har vi ej fått in någon uppdatering från dig som klient är det under ditt ansvar.

Du som klient är ansvarig för att ha informerat STB Stockholm AB om dina eventuella sjukdomar och/eller skador som på något sätt kan vara avgörande för att vi ej bör genomföra ett samarbete. Detta ska ha redovisats i frågeformuläret.

STB Stockholm AB är ej ansvariga för eventuella skador och sjukdomar som kan uppstå under din träning du sköter själv utan uppsyn från personlig tränare.

STB Stockholm AB är ej ansvariga för eventuella skador/sjukdomar som kan uppstå under vårt samarbete då du som klient godkänt de riktlinjer, kostschema, livsmedlen, träningsschema som skickats till dig.

STB Stockholm AB är ej ansvariga för att återbetala dig som klient efter att din beställning av tjänst skickats till dig.

STB Stockholm AB är ej ansvariga för att återbetala dig som klient vid eventuellt uteblivna resultat.

Du som klient är själv ansvarig för att förmedla dina resultat till oss så att STB Stockholm AB ges möjligheten att justera ditt/dina upplägg så att dina mål kan uppnås.

STB Stockholm AB behandlar dina uppgifter enligt GDPR