Om oss

"Det är en fin sak att få vakna upp varje dag och jobba med människor som valt att investera i sig själva och vad dom tror på."

Att varje dag vakna med vetskapen om att det man jobbar med hjälper andra människors liv med allt
från att bli starkare, få bättre hälsa eller bli skadefria och därmed leva ett längre och friskare liv
genom att investera i sig själva, – Det berikar inte bara våra klienters liv, utan även vårat.

Tobias Benzer

Kroppen ska vi både leva och dö i. Att ta hand om den via träning berikar livet. Träningen gynnar bland annat vår självbild, stresshantering, sömn, utvecklar hjärnan m.m. Mitt mål som tränare är att hjälpa mina klienter till en bättre hälsa oavsett deras ambitionsnivå.

test4

Yrkesroll

Personlig tränare på heltid, tävlingscoach för atleter inom fitnessrelaterade tävlingar, kostrådgivare, fettmätningar, företagsklasser, träningsprogrammering.
Håller även föreläsningar och seminarium inom Kost och Träning.

Yrkeserfarenhet

Över 5000 arbetade timmar i praktik. Specialiserad på styrketräning, specifikt anpassade övningsval, teknik inom styrkelyft och skaderelaterad träning.

Träningserfarenhet

Tränat styrketräning sedan 2003, tävlat och varit tränare inom kampsport, klättring och fitness.

2018 03 10 Tobias & Sandra Hemsidebilder_7199 color, m
test3

Sandra berge

För mig är god hälsa att vara stark både fysiskt och psykiskt. Att ta kontroll över sig själv och skapa de bästa förutsättningarna för att kroppen ska hålla och
samspela resten av livet har du glädje av så länge du lever. Jag strävar alltid efter att ge mina klienter en hållbar förändring med balans anpassat
efter deras liv och vardag. Jag vill att alla mina klienter ska känna sig självsäkra att
kunna stå på egna ben med de verktyg de fått under vår tid tillsammans.

Yrkesroll

Personlig tränare, Coach och Kostrådgivare på heltid med inriktning på Kognitiv beteendeterapi.

Yrkeserfarenhet

Har de senaste åren jobbat som Personlig Tränare och Kostrådgivare. Coachar alla olika typer av människor med kost, livsstil, balans och träning i fokus. Är inriktad på Kognitiv beteendeterapi för en hållbar förändring av livsstil. Håller även föreläsningar och seminarium inom Kost och Träning.

Träningserfarenhet

Tränat olika former av styrketräning sedan 2008, varav de senaste 5 åren mer fokuserat på styrkelyft, hypertrofi och teknikträning. Har även erfarenhet i bedömningssporter inom fitness som inkluderar både kostupplägg med fettreducering och träningsupplägg för muskeltillväxt, där jag både tävlat själv och coachat atleter.

sandratest2

Verklig kompetens

Vi har tillsammans jobbat med träning, kost och hälsa i över 5 års tid med mer än 5000 arbetade timmar i praktik som tränare och hundratals klienter via onlinecoachning.

Vi har alla grundläggande utbildningar som personlig tränare och kostrådgivare.